הדברים שבאמת חשוב לדעת ולהכיר לפני בחירת מגהץ קיטור

במאמר זה נספק לכם את המידע שחשוב להכיר כשבוחרים מגהצי קיטור. המגהץ צריך לספק לכם את היכולת לגהץ את כמות החליפות והמדים המתבקשת בקלות, תוך הפעלה קלה של המכשיר, מינימום החלפות מים ועל בסיס מהירות גיהוץ גבוהה. אז איך כל זה קורה?

בחירת המגהץ מתחילה במהירות המכשיר

עובדתית, מכשיר טוב הוא מכשיר מהיר שפולט 430 גרם אדים בדקה ומכשיר טוב פחות פולט לצורך העניין רק 40 גרם אדים בדקה. המשמעות היא שיידרשו יותר גיהוצים מצד המגהץ האיטי על מנת ליישר את אותה חליפה. מגהץ עם מהירות גבוהה הוא נכס בשבילכם, וכל מי שיש ברשותו מדים וחליפות שרד צריך לשאוף שיהיה לו אחד כזה בביתו או במשרדו.

גודל מכל המים צריך להיבחר בהתאם לכמות החליפות

אם יש לכם לגהץ רק 2 פריטים, חולצה ומכנס, ניתן לחסוך בקנייה ולרכוש מגהץ קיטור עם מיכל מים קטן. זאת, לעומת מצב של ריבוי חליפות בו מומלץ שיהיה מיכל גדול על מנת שהמים לא ייגמרו תוך כדי גיהוץ ותוכלו להשלים סשן שלם של טיפול בכל החליפות מבלי שהמים הרותחים ייגמרו במכשיר. החלפת מים באמצע הגיהוץ הוא תרחיש שעלול לקרות, ויש להיערך אליו עם כל עזרי הבטיחות.

עזרי בטיחות למגהצי קיטור

עזר הבטיחות הראשון שכל בעל מגהץ קיטור צריך שיהיה לו הוא קרש גיהוץ. זה לא מכשיר להנחה על מרצפות, שולחנות וכמובן שלא על שטיחים. כשהוא רותח, המקום היחיד שלו הוא קרש הגיהוץ. אבל, חשוב לבדוק שהקרש מכיל מגרעת להנחה של המגהץ כאשר לא משתמשים בו והוא עודנו רותח: חור מגרעת בצורתו של המגהץ להצבתו בפנים, או מוט עם כן-שפופרת להנחת המגהץ. עזרי בטיחות אלה יסייעו לכם להסדיר את מנוחתכם תוך כדי גיהוץ כשהידיים עייפות ואתם צריכים למצוא מקום להניח את המגהץ הרותח. ניתוק החשמל אינו אופציה משום שהברזל של המגהץ צריך כמה דקות טובות על מנת להתקרר ולכן המוצא היחיד Once הפעלתם את המכשיר הוא אביזר הנחה בטיחותי על קרש הגיהוץ, אשר יספק למגהץ שלכם מקום בטוח כאשר אינכם משתמשים בו או כאשר הסתיימה מלאכת הגיהוץ ואתם צריכים לתת למכשיר להתקרר לאחר ניתוקו מהחשמל.