מה חדש עם תחום הקייטרינג בישראל

תחום הקייטרינג בישראל עובר מהפכה של ממש. שלא כמו בעבר, כיום הזמנה של קייטרינג לא מבוצעת רק באירועים גדולים, אלא גם במסיבות יום הולדת של זאטוטים קטנים, בימי נישואין משפחתיים ואירועים דומים. כל אירוע שכזה יכול להפוך להיות הרבה יותר מיוחד והרבה יותר מרשים בעזרת מנות מיוחדות ואוכל שהוכן מחומרי גלם איכותיים ועשירים.

מגוון עשיר יותר

אם בעבר תחום הקייטרינג בישראל כלל כמה מנות מוכרות שחזרו על עצמן ובר סלטים מצומצם, הרי שכיום המצב הוא שונה בתכלית. הישראלי הממוצע מכיר סוגים שונים של אוכל והוא כיום בעל דרישות גבוהות יותר מהחברה המסעידה. בחתונות מנות כמו בורקס פטריות או דג מטוגן הוחלפו במאפים מיוחדים, מנות גורמה ושלל מאכלים אקזוטיים. את הסיגרים נוטפי השמן של קבלות הפנים ניתן לראות במילויים שונים ועדכניים ולהם נוספו מנות אטרקטיביות ומעודנות יותר.

איכות גבוהה יותר

ענף הקייטרינג בישראל למד להציע ללקוח הישראלי מגוון לצד איכות. מנות סושי מתוחכמות לצד חגיגות בשרים איכותיות ומלבבות, בר סלטים מעודכן ואופנתי שמשלב את הסלטים המסורתיים עם סלטים אופנתיים וכמובן קינוחים איכותיים, על טהרת הפרווה מוצעים לאורחים בטעם ובאיכות שאינה מביישת את הקונדיטוריות האיכותיות ביותר או קייטרינג חלבי עשיר ומפנק. לא רק שהמבחר עצמו גדל, אלא גם שחברות הקייטרינג שמות דגש רב על אופן ההגשה, סידורי המנות ומראה האוכל.

שירות מקצועי יותר

מלבד כל אלה, שמות חברות הקייטרינג בישראלדגש נרחב על השירות. הופעה ייצוגית ואחידה של המלצרים, מתן שירות איכותי וענייני, והאווירה המתאימה הופכים כל אירוע משפחתי או עסקי לחוויה שמדמה יותר מסעדת גורמה איכותית. מעבר לכל השינויים הללו חלו עוד כמה וכמה שינויים בענף הקייטרינג, מתוך רצון להתאים את השירות לקהל הישראלי שהשתנה גם הוא בשנים האחרונות. חלק מהשינויים הללו ניתן לראות בסוג חדש של קייטרינג – קייטרינג צמחוני שלא כמו בעבר אינו מסתכם רק במאפים חסרי טעם.

תפריט  אלטרנטיבי יותר

לסועדים הצמחוניים מוגשות מנות איכותיות ומזינות, מתהדרות בצבעים עזים ובטעמים עשירים. ניתן למצוא כיום חברות קייטרינג שמגישות רק אוכל בריאות צמחוני לכל מי שמעוניין להציע תפריט אלטרנטיבי לאורחי האירוע. חידוש נוסף שמקורו באהבה הישראלית לחגיגת אירועים בטבע, הוא קייטרינג שמציע תפריט ייחודי לאירועים תחת כיפת השמיים. בקייטרינג מסוג זה יככבו תבשילי הקדירות, אפיית פיתות בטבון ועוד מטעמים שמזוהים עם הטבע, האדמה והקשר שלנו אליהם.